Reuma heeft u niet alleen!

In memoriam.

Op 27 februari 2020 is op 71 jarige leeftijd onze voorzitter Leo Peters van Reumavereniging Peel en Maas e.o. overleden.

Wij kennen hem als een aimabele man, die zich graag inzette voor anderen en dat deed met grote inzet, toewijding en betrokkenheid. Hij was altijd vol belangstelling voor de mensen.

Wij zijn hem dankbaar voor al het werk dat hij voor onze vereniging heeft gedaan.

Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Bestuur en leden Reumavereniging Peel en Maas e.o.

Helden.

-----------------------------------------------------------------------------

Wanneer u te horen krijgt dat u een van de vele vormen van reuma hebt, kan uw leven nogal veranderen. Reuma kan gepaard gaan met pijn, stijfheid, beperkingen en vermoeidheid. Soms moet u daarvoor naar de dokter of specialist. Soms moet u medicijnen innemen en dagelijks oefenen om stijfheid te voorkomen en om uw conditie op peil te houden.

Met reuma moet u soms anders leven dan u voorheen gewend was. Maar denk niet dat u de enige bent en dat u alleen staat met uw reuma. In uw gemeente of bij u in de buurt wonen mensen die geleerd hebben met reuma te leven. Zij hebben oplossingen gevonden om met beperkingen om te gaan en ze hebben dezelfde ervaringen die veel op de uwe lijken.

Reumavereniging Peel en Maas e.o. is een ontmoetingsplek voor alle mensen, met welke vorm van reuma dan ook. Door elkaar te ontmoeten kun je van elkaar leren hoe je anders met reuma om kunt gaan, er mee leren leven. Leden van een reumavereniging steken elkaar daarbij een hart onder de riem.

De reumavereniging organiseert regelmatig informatieve bijeenkomsten over allerlei onderwerpen die met reuma te maken hebben.

Als lid van onze vereniging wordt u op de hoogte gehouden van alles wat met reuma te maken heeft. Reuma, wat je leven soms zo verandert of beïnvloedt.

Voor meer informatie over allerlei zaken klik op nevenstaande items.